Bereikbaarheid

B E R E I K B A A R H E I D

MET HET OPENBAAR VERVOER


Er komt om het uur een trein aan in Blankenberge. Wanneer je met de trein toekomt verlaat je het station langs de hoofdingang. Van daaruit zie je onmiddellijk de tramhalte. Daar neem je best de tram richting Knokke (om de tien minuten komt er een tram toe) en je stapt af aan de halte ‘Duinse Polders’. Van daaruit steek je de drukke baan over richting vakantiecentrum Duinse Polders. Je wandelt op het domein van de Duinse Polders, je gaat onmiddellijk linksaf, op de parking. En gaat helemaal naar het einde van de parking. Daar kan je op een wandelpad waar een bord staat van ‘Provinciaal natuurgebied’. Dit pad volg je en je ziet onmiddellijk al de lokalen.


Het is het middelste lokaal, ingang via de poort (afdak). Daar zal iemand je staan opwachten.


Uurregelingen voor de trein vind je op www.nmbs.be. Voor een gecombineerde trein-tram routeplanner (vanuit en naar elk station of bushalte in Vlaanderen) kan je terecht op


www.delijn.be / www.dekusttram.be


MET DE AUTO


Je rijdt met de auto van Blankenberge richting Zeebrugge. Na de lichten van de Duinse Polders is er een eindje verder tussen de struikgewassen en bomen een klein baantje (herkeningspunt = verkeerspaal van 90km). Hierop kan je met de wagen. Volg dit baantje en je komt uit aan onze lokalen. In het midden liggen de chirolokalen, ingang kan je vinden via de overdekte doorgang. Daar zal iemand je staan opwachten.


Let op : parkeren aan de lokalen is verboden, enkel laden en lossen is toegelaten. Parkeren kan je doen aan de Kustlaan.BESCHIKBARE PERIODES:

2020: 24 augustus - 31 augustus

2021: 11 augustus  - 31 augustus
2022: 11 augustus - 31 augustus